Yrityksemme toiminta pohjautuu vuosikymmenten kokemukseen rakennusalalta, ammattitaitoiseen henkilökuntaan ja asiakaslähtöiseen tekemiseen. Olemme kehittyvä, asiakaspalveluun panostava, monipuolinen ja vakavarainen rakennusalan palveluntuottaja. Toimintamme keskiössä on hyvä palvelu koko projektin ajan, mutta vielä sen jälkeenkin. Palvelemme asiakkaitamme intohimolla koko henkilöstön voimin avaimet käteen -periaatteella.

Tavoitteenamme on olla jatkossakin kannattava ja vakavarainen yritys, joka työllistää paikallisesti osaavaa ja ammattitaitoista henkilöstöä. Yhdessä oman henkilökuntamme, monipuolisen yhteistyöverkoston sekä oikean asenteen avulla voimme tarjota monipuolista ja laadukasta rakentamispalvelua eri aikakauden tarpeisiin myös tulevaisuudessa. Tarkoituksenamme ei ole olla suurin tai mahdollisimman nopeaa kasvua hakeva yritys, vaan haluamme olla luotettava, kotimainen työllistäjä joka maksaa veronsa Suomeen.

Rakennusliike Häyrynen Oy

Rakennusliike Häyrysen toiminta alkoi vuonna 1971. Liiketoimintaa jatketaan jo kolmannessa sukupolvessa Iin lisäksi koko Oulun talousalueella. Osa nykyisistä asiakassuhteistamme on solmittu jo yrityksemme alkuvuosina. Yhteistä yrityksen historiaa ovat olleet tekemässä myös osa nykyisistä työntekijöistämme.

Henkilöstö

Työkohteissamme työskentelevät rakennusalan ammattilaiset ja toimipaikassamme projektihankinnan ja -hallinnan sekä taloushallinnon asiantuntijat. Työllistämme 20–50 ammattitaitoista työntekijää. Takaamme toimivan kumppanuuden tehokkaalla viestinnällä ja tiiviillä yhteistyöllä. Asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme tämä näkyy helppona ja nopeana yhteydenpitona ja sujuvana työn etenemisenä ajallaan.

Seuraamme rakennusalan laki- ja säädösmuutoksia tai lisäyksiä, joiden mukaisesti koko henkilöstömme pitää ammattitaitoaan yllä ja kehittää sitä edelleen osallistumalla säännöllisesti ajankohtaisiin koulutuksiin. Työskentelemme ammattimaisella tarkkuudella ja pidämme työmaan siistinä myös turvallisuussyistä. Painotamme työntekijöidemme sekä asiakkaidemme turvallisuutta, minkä ansiosta koko henkilöstöllämme on työturvallisuuskorttikoulutus.

Etsimme joukkoomme enenevissä määrin uusia rakennusalan ammattilaisia ja otamme vastaan avoimia työhakemuksia ympäri vuoden.

Ympäristö

Otamme aina huomioon rakennettavan kohteen paikkakunnan ympäristö- ja suojelumääräykset. Lajittelemme jätteet omille jätelavoille, jotka kuljetamme viranomaisten hyväksymälle käsittelypaikalle. Ongelmajätteet hävitämme määräysten mukaisesti. Noudatamme laatukäsikirjamme ympäristösuunnitelmaa toiminnassamme.

Meille on tärkeää, että meistä jää ainoastaan ammattimainen kädenjälki rakentamiimme kohteisiin. Kun valitset meidät yhteistyökumppaniksi, voit olla varma siitä, että kannamme vastuumme myös ympäristön ja puhtauden osalta.

RALA-pätevä ja -sertifioitu

RALA ry on kiinteistö- ja rakennusalan järjestöjen perustama toimija, jonka tavoitteena on parantaa rakentamisen laadun ja terveen kilpailun edellytyksiä. RALA-sertifioinnin voi saada, jos riippumaton arviointilautakunta on todennut yrityksen osaamisen. Lisäksi tilaajavastuulain edellyttämät tiedot ovat kolmannen osapuolen (RALAn) jatkuvassa valvonnassa.

Pätevyys perustuu yrityksen osaamisen ja resurssien, yhteiskunnallisten velvoitteiden hoidon sekä talouden tilan arviointiin. RALA-pätevänä yrityksenä olemme myös Tilaajavastuu.fi:n Luotettava Kumppani. Tilaaja voi luottaa siihen, että me toimittajana hoidamme yhteiskunnalliset velvoitteemme. Lue lisää RALA:sta täältä

Arvot

Arvomme perustuvat yrityksemme historiasta kantaviin periaatteisiin. Pidämme sopimuksista kiinni ja pysymme sovituissa aikatauluissa. Olemme asiakkaidemme tavoitettavissa ja tavoitteenamme on löytää molempia osapuolia tyydyttävä ratkaisu asiassa kuin asiassa. Pidämme sinut takuulla ajan tasalla projektin kaikissa vaiheissa.

Pyrimme aina nollavirheluovutuksiin ja laadunvalvontajärjestelmiemme kehittämiseen niin työn suorittajien kuin tilaajankin näkökulmasta. Keräämämme asiakaspalautteen avulla kehitämme toimintaamme, jotta pystymme jatkossakin lunastamaan arvolupauksemme kaikissa projekteissa.

Kun haluat asiakasystävällisen, luotettavan ja puolen vuosisadan kokemuksen omaavan yhteistyökumppanin, ota meihin rohkeasti yhteyttä! Yhteystiedot