Yrityksemme toiminta pohjautuu vuosikymmenten kokemukseen rakennusalalta, ammattitaitoiseen henkilökuntaan ja asiakaslähtöiseen tekemiseen. Olemme kehittyvä, asiakaspalveluun panostava, monipuolinen ja vakavarainen rakennusalan palveluntuottaja. Toimintamme keskiössä on hyvä palvelu koko projektin ajan, mutta vielä sen jälkeenkin. Palvelemme asiakkaitamme intohimolla koko henkilöstön voimin avaimet käteen -periaatteella.

Rakennusliike Häyrynen Oy

Rakennusliike Häyrysen toiminta alkoi vuonna 1971. Liiketoimintaa jatketaan jo kolmannessa sukupolvessa Iin lisäksi koko Oulun talousalueella. Osa nykyisistä asiakassuhteistamme on solmittu jo yrityksemme alkuvuosina. Yhteistä yrityksen historiaa ovat olleet tekemässä myös osa nykyisistä työntekijöistämme.

Henkilöstö

Työkohteissamme työskentelevät rakennusalan ammattilaiset. Työllistämme 20–50 ammattitaitoista työntekijää. Takaamme toimivan kumppanuuden tehokkaalla viestinnällä ja tiiviillä yhteistyöllä. Asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme tämä näkyy helppona ja nopeana yhteydenpitona ja sujuvana työn etenemisenä ajallaan.

Etsimme joukkoomme enenevissä määrin uusia rakennusalan ammattilaisia ja otamme vastaan avoimia työhakemuksia ympäri vuoden.

RALA-pätevä

Pätevyys perustuu yrityksen osaamisen ja resurssien, yhteiskunnallisten velvoitteiden hoidon sekä talouden tilan arviointiin. RALA-pätevänä yrityksenä olemme myös Tilaajavastuu.fi:n Luotettava Kumppani. Tilaaja voi luottaa siihen, että me toimittajana hoidamme yhteiskunnalliset velvoitteemme. Lue lisää RALA:sta täältä

Arvot

Arvomme perustuvat yrityksemme historiasta kantaviin periaatteisiin. Pidämme sopimuksista kiinni ja pysymme sovituissa aikatauluissa. Olemme asiakkaidemme tavoitettavissa ja tavoitteenamme on löytää molempia osapuolia tyydyttävä ratkaisu asiassa kuin asiassa. Pidämme sinut takuulla ajan tasalla projektin kaikissa vaiheissa.

Kun haluat asiakasystävällisen, luotettavan ja puolen vuosisadan kokemuksen omaavan yhteistyökumppanin, ota meihin rohkeasti yhteyttä! Yhteystiedot