Sertifioidut rakentamispalvelut niin uudis- kuin korjausrakennuskohteisiin. Perheyrityksellämme on puolen vuosisadan kokemus asuintaloista, julkisista kohteista sekä teollisuustiloista. Olemme luotettava kumppani niin pää-, kokonais- ja KVR-urakkamuodoissa. Toteutamme myös omarahoitteisia kohteita vahvalla ammattitaidolla. Kun kaipaat rakentavaa kumppanuutta, Rakennusliike Häyrynen on valmis yhteistyöhön.

Rakennusliike Häyrysen toiminnan laatu on sertifioitu ja todennettu ulkopuolelta RALA-sertifikaatein, mutta ylläpidämme ja kehitämme myös omaa laadunvalvontajärjestelmäämme koko projektin ajan tarjousvaiheesta lähtien. Ammattitaitoisella ja huolellisella suunnittelulla yhdessä asiakkaidemme kanssa pyrimme mahdollisimman tarkkoihin kustannuslaskelmiin, jotta vältytään lisäkustannuksilta projektin edetessä. Olemme yritys, joka haluaa pitää sopimuksista kiinni. Haluamme selkeällä viestinnällämme luoda yhteisymmärryksen meidän ja asiakkaidemme välille jo ennen projektin alkamista, jotta vältytään molemminpuolisilta yllätyksiltä.

Uudisrakentaminen

Piiros kerrostaloista Vuosikymmenten aikana olemme rakentaneet useita viihtyisiä koteja ja tiloja kaikenikäisille käyttäjäryhmille päiväkodeista palvelutaloihin. Omassa tuotannossamme panostamme käyttäjälähtöiseen, huolelliseen suunnitteluun, jonka tuloksena on mm. kodikasta senioriasumista ja viihtyisiä vapaa-ajan koteja. Referenssikertomus uudiskohteen rakentamisesta on luettavissa täällä.

Korjausrakentaminen ja laajennukset

Piirros maalaustelasta Korjausrakennus- ja laajennuskohteille on tyypillistä, että asiakkaan toiminta jatkuu tiloissa keskeytyksettä. Otamme tämän huomioon jo hankkeen alkumetreillä ja etukäteissuunnittelulla pyrimme ennakoimaan ja minimoimaan asiakkaidemme toimintaan vaikuttavat työvaiheet. Noudatamme työkohteissamme jokaiseen hankkeeseen yksilöllisesti laadittua turvallisuussuunnitelmaa ja siten voimme taata asiakkaiden ja tilojen käyttäjien turvallisuuden rakennustöiden aikana. Korjaus- ja saneeraushankkeissa tulee usein vastaan asioita, joita ei alkuperäisissä suunnitelmissa ole voitu ennakoida. Ammattitaitomme ja kokemuksemme avulla osaamme kuitenkin mukautua yllättäviinkin tilanteisiin ja toteutamme ratkaisuja, joissa huomioimme asiakkaidemme tyytyväisyyden. Lue lisää korjausrakentamisen referenssikohteestamme täältä.

Teollisuusrakentaminen

Piirros ruuvipuristimesta Teollisuusrakentamisessa on ensisijaisen tärkeää huomioida asiakkaan toiminnan erityispiirteet. Olemme toteuttaneet Pohjois-Pohjanmaalla lukuisia menestyksekkäitä hankkeita teollisuusrakentamisessa paitsi asiakkaillemme, myös itsellemme. Rakennusliike Häyrysen kanssa voit luottaa siihen, että toimitilasi on käyttövalmis ja kaikki toimii kun saat avaimet käteesi.
Vuosien saatossa olemme saaneet olla toteuttamassa satoja projekteja. Referenssikohteisiin voit tutustua täältä. Referenssikohteet