Sähköinen kulunvalvonta ja tiedonantovelvollisuus

Työkohteissamme käytämme sähköistä kulunvalvontaa. Hoidamme tiedonantovelvollisuutemme työntekijä- ja urakkasummatiedoista verohallinnolle toiminnanohjausjärjestelmämme kautta. Lisätietoja saat toimiston numerosta 040 563 6219.

Kuulumme Luotettava kumppani-järjestelmään ja tilaajavastuutietomme löytyvät vastuugroup.fi-palvelusta.

Henkilökuntainfo

Rakennusliike Häyrynen Oy on reilu ja työntekijöitään huomioiva työnantaja. Työntekijöillämme on rakennusalan koulutus, jota täydennämme järjestämällä ajantasaisia lisäkoulutuksia mm. työturvallisuudesta.

Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia tarjoamalla Smartum-saldoa liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, muistamme heitä merkkipäivinä ja tarjoamme kattavan työterveyshuollon. Työntekijämme ovat mukana toimintamme kehittämisessä säännöllisten työtyytyväisyyskyselyiden kautta.

Työntekijöiltämme odotamme palvelulupaustamme vastaavaa työpanosta, mikä mahdollistaa parhaan mahdollisen palvelun. Teemme työmme huolella ja ammattitaidolla, asiakkaan aikatauluja noudattaen.

 

Smartum

Palkkahallinto

Rakennusliike Häyrynen Oy:ssä noudatetaan seuraavia työehtosopimuksia: Rakennusalan tes sekä Rakennusalan toimihenkilöiden työehtosopimus

Täältä voit tilata uuden verokortin: Verohallinto

Henkilökuntaedut

Tuemme henkilökuntamme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia Smartum-saldon avulla. Tästä lisää tietoa Smartum -käyttökohteista.

Smartum liikunta- ja kulttuurietu on lunastettavissa vuosittain ilmoittamalla käyttäjän sähköpostiosoite Rakennusliike Häyrynen Oy:n toimistolle puhelimitse tai sähköpostilla.

Epäselviin asioihin saat apua toimistostamme. Soita numeroon puh. 040 5636 219 tai katso sopiva yhteyshenkilö. Yhteystiedot