18.05.2018

Rakennusliike Häyrynen Oy aloitti kesäkuussa 2017 mittavan saneeraus- ja laajennusurakan Kontinkankaan sairaalan B-osassa. Toukokuussa 2018 sisäpuolet olivat valmiit ja luovutettavissa tilaajan käyttöön.
Hanke toteutettiin SR-urakkana, eli suunnittele ja rakenna. Urakkamuotona SR-urakka oli uusi niin tilaajalle kuin rakennusliikkeellekkin. Kokeiluluontoisuudesta huolimatta tilaaja sekä urakoitsijat olivat tyytyväisiä yhteistyön kulkuun sekä lopputulokseen. SR-urakassa kokonaisurakoitsija toteuttaa hankkeen yhteistyössä suunnittelijoiden kanssa niin, että lopputuloksesta tulee mahdollisimman toimiva ja kustannustehokas tilaajaa sekä loppukäyttäjää ajatellen.
Tilaajana kohteella toimi Liikelaoitos Oulun Tilakeskus ja Tilakeskukselta projektipäällikkönä Juha Kaisanlahti.  Rakennusliike Häyrynen Oy:n vastaavana työnjohtaja  toimi Tapio Tuominen. Kokeneena työnjohtajana Tuominen saattoi valmiiksi viimeistellyn lopputuotteen. Rakennusliike Häyrynen Oy haluaa kiittää kaikkia hankkeen osapuolia onnistuneesta yhteistyöstä.