13.04.2018

 

Rakennusliike Häyrynen Oy aloittaa urakoinnin Oulun Rajakylässä, Kissankellotie 1 osoitteessa. Sivakka-yhtymän tilaama suurhanke käsittää yhteensä 19 rakennusta, joihin mahtuu yhteensä 78 asuinhuoneistoa, autokatoksia ja pihavarastoja. Kerrosala kohteessa on 5300 m2 ja tontinkoko huimat 23000m2. Urakka toteutetaan kahdessa vaiheessa, joista 1. vaihe valmistuu elokuussa 2019 ja 2. vaihe marraskuussa 2019.


Rakennusliike Häyrynen Oy vastaa hankkeen rakennusteknisestä toteutuksesta pääurakoitsijan roolissa.  Kohteen on suunnitellut Arkkitehtitoimisto A-studio, Raimo Palokangas.

Rakennusliike Häyrynen Oy on urakoinut vuosienvarrella Sivakka-Yhtymälle usieta rakennuskohteita, viimeisimpänä elokuussa 2017 valmistuneen Saunamajurin uudisrakennuksen. Kissankellotien rakentamisessa noudatetaan pilottihanke Saunamajurin tavoin Kuivaketju10 mukaista rakentamista.

Kissankellotie Rajakylään on yritykselle mieluisa jatkumo hyvälle yhteistyölle. Pääurakoitsijan tavarantoimittajien ja aliurakoitsijoiden valinnat ovat alkaneet ja Rakennusliike Häyrynen Oy odottaa yhteistyökumppaneiltaan samaa laatutasoa kuin pääurakoitsijaltakin edellytetään.


Sivakka-Yhtymä kertoi Kissankellotien uudistamisesta ja Rajakylästä asuinalueena asukaslehdessään 2/2017.  Asuntoja Kissankellotie yhdestä löytyy  35,5m2 yksiöistä aina 90,5 neliön  viiden huoneiston asuntoratkaisuihin.